Silent Gliss viser Smart Solskjerming på EquipHotel 2024

Silent Gliss gleder seg til å presentere de nyeste Smarte solskjermingsløsningene på den kommende EquipHotel 2024-messen i Paris, som går av stabelen fra 3. til 7. november.

Med over 60 års ekspertise innen motorisert solskjerming har Silent Gliss etablert seg som en ledende leverandør av førsteklasses innvendige solskjermingsløsninger til prestisjefylte hoteller over hele verden. Satsingen på innovasjon er tydelig i det mangfoldige utvalget av Smart-produkter, som ikke bare forbedrer estetikken i ethvert rom, men som også forbedrer gjestenes komfort og effektiviserer hotelldriften. 
 

Silent Gliss sine avanserte, motoriserte og skreddersydde rullegardiner og gardinsystemer er designet for å kunne integreres sømløst i moderne, intelligente bygninger, og de tilbyr enestående komfort og luksus.
 

Enten du er arkitekt, interiørarkitekt eller hotelldirektør, er Silent Gliss-teamet klare til å demonstrere hvordan de smarte solskjermingsløsningene kan forvandle prosjektene dine og gi gjestene en bedre opplevelse.
 

EquipHotel 2024
3.-7. november
Paris, Frankrike
Silent Gliss Stand: H7-2.P005
 

For mer informasjon, besøk vår profil på EquipHotels nettside.