Estetisk tekstur

[Translate to Norwegian:]
[Translate to Norwegian:]

Silent Gliss har gleden av å presentere de nyeste tilskuddene til tekstilkolleksjonen The Collection: Multicolour Natura og Multicolour Panama. Tekstilene omfavner trenden med tekstiler som gir en naturlig følelse, samtidig som de er funksjonelle. De myke tekstilene er vevd med en naturlig tekstur og passer godt til skandinaviske interiører.

Det beste fra to verdener
Tekstilene forener sjarmen fra naturlige fibre med de praktiske fordelene med menneskeskapte materialer. Samtidig som de har teksturen som forventes av naturlige tekstiler, har de også de ekstra fordelene med at de er flammehemmende og garanterer at gardinen henger vakkert. 
 

Multicolour Natura: Tidløs eleganse
Multicolour Natura ligner mye på lin, noe som gjør den til et allsidig alternativ for å skape harmoniske og tidløse interiører. Tekstilen finnes i åtte sofistikerte farger, hvorav fire har hvit renning.
 

Multicolour Panama: Rustikk sjarm
Multicolour Panama er inspirert av hampens rustikke tekstur og har en tydelig synlig struktur. Med åtte fargealternativer, inkludert varianter med hvit renning, tilfører den et snev av rustikk sjarm til interiører som ønsker en koselig og innbydende atmosfære.
 

Rullbredde
Begge tekstilene leveres i en sjenerøs rullbredde på 330 cm, noe som gir sømløse gardiner uten skjøter. Enten de er sydd som en tradisjonell gardin eller Wave er tekstilene både allsidige og sofistikerte.
 

Tekniske tekstiler
Multicolour Natura og Panama er ikke bare estetisk tiltalende, men prioriterer også sikkerhet. Begge tekstilene er flammehemmende og Oeko-Tex-sertifiserte, noe som sikrer at de er frie for skadelige stoffer. I tillegg er de IMO-sertifisert for maritim bruk og oppfyller strenge kvalitetsstandarder.
    

Akustikk
Begge tekstilene har gjennomgått akustiske tester som viser gode verdier for å dempe lyd og volum i et rom, og bidrar derfor til å redusere støyen i interiøret.