Trådløst og lettvint - tidløst og elegant - Nyhet: Batteridrevet solskjerming

ImageImageImage
Funksjonelt og dekorativt

Motor - Ja. Kabler - Nei.
Moderne arkitektur og interiørdesign handler ikke lenger bare om estetikk – innretningene vi omgir oss med, skal også være funksjonelle og helst benytte skjult teknologi. De batteridrevne rullegardinene og liftgardinene fra Silent Gliss oppfyller disse kravene ved å tilby trådløs solskjerming med et knappetrykk.

Ettermontering
Fastkabling til vinduer er ofte ikke mulig. Batteridrevet solskjerming fra Silent Gliss er trådløs og passer derfor perfekt for ettermontering.

Lett å bytte batterier
Systemene med batteridrevne rulle- og liftgardiner bruker vanlige batterier med en levetid på inntil tre år. Batteriene ligger i en holder som er lett tilgjengelig, slik at dere enkelt kan bytte dem når det trengs.

Elegant design
Disse klassiske solskjermingssystemene har en raffinert design med rene linjer og materialer i topp kvalitet, slik at de passer i mange ulike miljøer.

Fleksibel montering
All solskjerming produseres etter mål og leveres klar for montering. Systemene kan monteres på vegg eller i tak. Mulighet for feste med knekt eller klemme.

Ekstrautstyr

Rullegardin-/liftgardinsystemet betjenes enkelt med veggbryter og/eller fjernkontroll.

Stilrent
De unike og vakre tekstilene fra Silent Gliss er perfekt tilpasset sine respektive systemer, slik at de skaper en helt spesiell stemning i rommet. Rullegardinene kan tilpasses ytterligere med tre forskjellige bunnstykker.
 
 
Produkter

Image