Våre grunnleggere

Image
Vår filosofi
 
Best i gardinteknikk! Silent Gliss er verdens ledende produsent av motorisert og manuelle gardinsystemer. Helt siden firmaet startet i 1952 har Silent Gliss vært innovative, og streber etter å oppfylle kundenes høye krav til kvalitet, både når det gjelder produkter, design og service. Silent Gliss satser mye på å ha et eget forsknings- og utviklingteam som arbeider med å forbedre eksisterende produkter + utvikle produkter som passer inn i ny arkitektur.
 
 
Våre produkter
 
Vi er speisaliserte på innvendig solskjerming.
Silent Gliss tilbyr et komplett program av gardinskinner, cubiclesystemer, panelsystemer, rullegardiner, motoriserte system, strimmelforheng, liftgardiner og vinterhavesystemer. Vår stadige streben etter å være først med nye idéer for solskjerming bekreftes av våre siste produkter, Silent Gliss 2730 Flex (bøybart panelsystem), Wave XL, Panel Vision mm.Vår ambisjon er å tilby produkter som kan brukes i alle innredningsstiler og fungere som en elegant innredningsdetalj - alltid med den beste tenkbare kvalitet og funksjon. Hvert enkelt system lages etter mål og testes individuelt før leveranse.
 
 
Organisasjon
 
Silent Gliss sin historie startet i 1952 da en sveitsisk ingeniør fikk idéen å produsere og distribuere den første lydløse gardinskinnen. Gruppen som stadig er i utvikling har i dag produksjon og kontorer over hele verden, og har mer enn 800 ansatte. Alle datterselskap og joint ventures har tilpasset sitt produktsortiment etter det lokale markedet, mens Silent Gliss hovedkvarter i Bern/Sveits koordinerer gruppens sentrale aktiviteter som markedsføring, IT, administrasjon, finans, forskning og utvikling.
 
back    
 
Produkter

Image