Dette vil lage bølger... det nye Snake Wave-systemet for gardinskinner

ImageImageImage
Kurver på de riktige stedene ...

Vi presenterer Snake Wave: det nye systemet for gardinskinner fra Silent Gliss, som uten tvil lever opp til sitt gode rykte. Gardinen faller i bølger og snor seg langs den buede skinnen – mykt, jevnt og lydløst. Uansett om den brukes som innvendig vindusinnramming, romdeler eller designeffekt gir den et unikt og eksklusivt uttrykk – en romdesign som garantert skaper oppmerksomhet!

Fra pioneren innen lydløshet
Vi er fornøyde først når gardinene åpnes og lukkes lydløst – og samtidig ser flotte ut. Denne nådeløse jakten på perfeksjon har gjort Silent Gliss til den globale markedslederen for buede gardinskinner. Ved å kombinere teknologi og iøynefallende presisjonssydde tekstiler, leverer vi gardinsystemer med enestående interiørdesign.

Høyeste kvalitet i hver eneste kurve
Jevnt bøyde skinner sikrer at gardinstoffet faller i harmoniske bølger. Tradisjonell sveitsisk søm møter ingeniørkunst med høy presisjon, for å skape et ekte høydepunkt, perfekt som innvendig vindusinnramming, romdeler eller designuttrykk.

Allsidige varianter
Tilgjengelig i tre versjoner og mer enn 20 originale Silent Gliss-stoffer, tilbyr gardinskinnesystemet Snake Wave løsninger som passer til alle typer rom.

Utmerket!
Snake Wave fra Silent Gliss ble tildelt prisen «Best of Best» ved Iconic Awards 2016, i kategorien «Produkter». Vi ble også utnevnt til første pris for det nyskapende systemet vårt av «German Design Council», en uavhengig jury.

Se det nye systemet i bevegelse!
Image
 
Produkter

Image