Håndførte gardinskinner

Image
Originalen blant gardinskinner, med dokumentert pålitelighet og kvalitet. Håndførte gardiner er perfekt for bruk både i hjemmet og i offentlige miljøer. De benyttes også i andre miljøer, som i kjøretøy, på fartøy og så videre.
 
 
 
 

Cubicle, forheng og dusjsystemer

Image
Del av et rom, eller skap en tett vegg til dusjrommet. Våre dusj- og forhengskinner fungerer som effektive romavdelere for institusjoner som sykehus og skoler, men er også mye brukt til avdeling av dusjer og baderom.
 
 

Snor-/scenetrekk

Image
Brukes ved hoteller, skoler og andre offentlige miljøer der man ønsker et system som er lett å manøvrere. En fordel er at ingen må røre ved selve gardinen for å flytte den, og dermed bevares tekstilets form.
 
 

Liftgardiner

Image
Vi tilbyr både manuelt regulerbare og motordrevne liftgardinsystemer, som passer til vinduer på opptil 6x6 meter. Gardinene sys med eller uten tverrstag. Betjeningen skjer med kulekjede, snor eller elektrisk.
 
 

Panelsystemer

Image
Panelgardiner er elegante og dekorative og passer i alle rom. Panelene styres for hånd med snor eller elektrisk, én og én eller flere sammen. En ny variant er Panel Vision, som har paneler som kan foldes.
 
 

Rullegardiner

Image
Rullegardinene fra Silent Gliss gir effektiv blending og kan rulles opp slik at hele vindusflaten vises når de ikke er i bruk. Våre rullegardiner betjenes enten elektrisk eller med kulekjede eller fjærmekanisme.
 
 

Mørkleggingssystemer

Image
Mørkleggingssystemene fra Silent Gliss fås i flere varianter for skrå, vertikal og horisontal montering.
 
 

Strimmelforheng / Lamellgardin

Image
System med kulekjedebetjening. Monobetjening, en fiffig funksjon som gjør at lamellene kan åpnes og lukkes samt skråstilles med en og samme justeringsmekanisme. Fås også som motorstyrt system.
 
 

Persienner

Image
Persienner med unik monobetjening som brukes til både å vri persiennene og trekke dem opp og ned. Fås i mange farger. Velg mellom manuell eller elektrisk betjening.
 
 

Pli-sol

Image
Elegant solskjermingssystem for både blending og mørklegging. Brukes ofte på vinduer som er vanskelig tilgjengelige eller har en uregelmessig form. Pli-sol kan tak- og skråmonteres.
 
 

Skylight Overlys- og Vinterhavesystem

Image
Takvindusystem for glassflater i tak med forskjellige, store dimensjoner, for sveiv- eller elektrisk betjening. For horisontal eller skråmontering. Unik løsning med skrånende paneler, Silent Gliss 8800.
 
 

Motor og styring

Image
De fleste av Silent Gliss' systemer kan monteres med motorer slik at styringsmekanismene blir elektriske, noe som gjør dem lettere og mer effektive i bruk. Ta kontakt med din nærmeste Silent Gliss-forhandler hvis du har spørsmål.
 
 

Elektrotrekk

Image
De fleste Silent Gliss-systemer består av motordrevne systemer med høy driftssikkerhet. Våre elektriske systemer kan tilpasses bruk både i hjemmet og i mer krevende, offentlige miljøer.

Gardinsøm

text_short
 
Bildegalleri
Image
Ta en titt i vårt Bildegalleri!
 
Silent Gliss forhandlerliste
Image
Sjekk din nærmeste Silent Gliss forhandler - søk etter by eller postnr.